Kryefjala Logo

Tayna në një lidhje me futbollistin Italian?

30 Qershor, 2022 | 3:21 pm

Tayna po shijon verën,suksesin e këngës së fundit,koncertet dhe mesa duket edhe prezencën e një mashkulli që po i bën shoqëri në Itali.

Ishin “Vipat e Bllokut” ata që zbuluan këngëtaren Tayna me Giovanni Santoro që mesa duket i përkiska botës së futbollit në shtetin fqinj.

Ne u futëm të kërkonim ku luan,por nuk ishte pjesë e elitës së futbollit,gjithsesi ajo që vlen është goli që i ka shënuar zemrës së këngëtares.

Të ngjashme