Kryefjala Logo

Taylor Swift zyrtarisht miliardere!

27 Tetor, 2023 | 1:43 pm

Këngëtarja Taylor Swift ka arritur statusin e miliarderes, me pasurinë e saj neto që arrin në 1.1 miliardë dollarë. Turneu i fundit “The Eras Tour” i solli këngëtares fitime marramendëse, duke e ngjitur në listën e më të pasurve.

Statusi i saj është konfirmuar nga “Bloomberg”, që thekson se ajo është ndër të pakëtat artiste që e ka arritur këtë status vetëm në bazë të performancave dhe muzikës së saj.

Përveç turneut, filmi i koncertit të këngëtares pop “Taylor Swift: The Eras Tour” fitoi rreth 96 milionë dollarë në arkat e SHBA dhe Kanadasë.

Që nga koha kur turneu i saj “Eras” filloi në mars të këtij viti, Taylor e ka zgjatur projektin më shumë se 10 herë. Ajo shtoi shfaqje dhe qytete të reja edhe 11 herë të tjera. Shfaqja pritet të përfundojë në nëntor 2024.

Të ngjashme