Kryefjala Logo

Tatuazhi i ri i Yll Limanit është sa i dhimbshëm aq edhe i bukur…

21 Gusht, 2022 | 11:17 am

Kur merr një kafshë shtëpiake lidhja që krijohet me të është e jashtëzakonshme. E njëjta gjë ka ndodhur edhe me këngëtarin Yll Limani, i cili kishte blerë një mace me të cilën ishte lidhur shumë. Por macja e këngëtarit ka ndërruar jetë disa ditë më parë, pasi ka dalë në rrugë dhe është sulmuar nga qentë e rrugës së Prishtinës.

Për këtë fenomen ka reaguar vetë këngëtari në rrjetet sociale madje duke na treguar se “Lokin” e tij e ka gdhendur tashmë edhe në trup.

29C8A122 B8B3 4A26 B263 B9B6C3F83982 BE4B9D05 D72C 474A BECA 943E58FD9E80 FD6D53DE 19EB 44E0 99BF E063DFDB41F8 F45EC933 8C1F 43F4 9F68 D64394266BF7

Të ngjashme