Kryefjala Logo

Tani është radha e Amosit të zihet me Gentin. Je 50 vjeç burrë dhe bën si fëmijë!

6 Janar, 2023 | 10:33 am

Duket se kjo javë ka qenë e tmerrshme për aktorin Gent Hazizaj. Pas një debati me Olta Gixharin e cila e ka bllokuar tashmë komunikimin me të, Genti ka debatuar ashpër edhe me liderin e shtëpisë, Amos Muji Zaharinë.

Duke parë që shumë prej ushqimeve janë prishur dhe hedhur dëm, Amosi ka vendosur ta përjashtojë Gentin nga kuzhina duke e zëvendësuar me Herion Mustafarajn.
Ky detaj si ka pëlqyer Gentit dhe këtu ka nisur debati i tij me Amosin, i cili ka shpërthyer ndaj kolegut të tij duke e cilësuar këtë të fundit si kalama edhe pse është 50 vjeç.

Të ngjashme