Takimi me babain dhe surpriza e veçantë, Efi emocionohet!

5 muaj më parë

Mbrëmjen e sotme, Efi ka treguar vështirësitë që ka hasur në jetë dhe jo vetëm. Ajo ka treguar se dëshiron të ndihmojë familjen e saj pasi e ka patur kudo krahë.

Efi ka takuar babain dhe më pas Arbana e ka njoftuar se ajo do të jetë imazhi i Lori Caffe. Një surprizë kjo shumë e veçantë për të.

Të ngjashme