Kryefjala Logo

Stresit si del e keqja me Xhulin, kërkon dhe ndihmën e publikut…

29 Dhjetor, 2022 | 10:56 am

Sherri midis Stresit dhe Xhulit duket se sapo ka nisur. Në një bisedë me Edonin reperi është shprehur se në atë shtëpi mund të qëndrojë ose ai ose Xhuli. Dhe për këtë i ka kërkuar ndihmë publikut.

“Të premten ajo do të përballet me gjithë Shqipërinë për punën e këpurdhave, këtë të dish. Edon është shumë e rëndë për ta bërë atë me t’i thënë gjërat që të helmojnë, që të bëjnë keq. Nuk është problem, këtë të premte shkon ndryshe puna. Këtë të premte dikush do të dalë dhe ishalla largohet, ai nuk që nuk e meriton do të ikë”, thotë ai.

“Kisha pasur dëshirë të jem ose unë ose ajo. Nëse doni sinqeritet. Tani e vendos publiku. Mua më bëj çfarëdo testi nuk dal prej Arkimedit”, tha më tej reperi.

Të ngjashme