Kryefjala Logo

Stresi mbështet Shqipen në BBVK:”Bëhu e fortë,jemi me ty”

3 muaj më parë

Tropoja për Tropojën mund të ishte një titull tjeter për këtë artikull që protagonistë ka ish-fituesin e BBVK 1,Stresi dhe konkurenten e këtij edicioni,Shqipe Hysenaj(të dy Tropojan)

Shqipja edhe pse gjithmonë me karakter të fortë,ka si të gjithë momentet e saj të dobta dhe është parë brenda shtëpisë duke qarë.Ajo i ka kërkuar vëllait të madh këngën e reperit “Te du mom” dhe ka shpërthyer në lot.

Stresi ka reaguar ndaj saj duke i treguar mbështetje dhe shkruan:”Shqipe bëhu e fortë, kështu e ka Big Brother askush nuk të kupton pa e provuar.”

IMG 4063

Të ngjashme