Kryefjala Logo

Stresi: Jam në Big Brother VIP Kosova me shpresën që të ribashkohem me ish bashkëshorten

12 muaj më parë

Stresi në BB VK ka qenë shumë i hapur për të ndarë eksperiencat e tij. Ndonse së fundmi ka deklaruar dëshirën e madhe për tu rikthyer me ish bashkëshorten, Kejsin.

Së fundmi ai ka deklaruar se është futur në Big Brother për të njohur veten, për të treguar në familjen e tij që nuk është Stresi që ka shkaktuar probleme dhe gjithashtu për tu rikthyer me bashkëshorten e tij.

Po po sic e dëgjuat, Stresi po e kërkon me ngulm rikthimin me Kejsin.

Të ngjashme