Kryefjala Logo

Stivi i vë vulën marrëdhënies me Ildën pas kësaj deklarate

1 Tetor, 2023 | 11:21 pm

Takimi midis Ildës dhe Stivit ka ditë që pritet e domosdo pas atij droni që ajo i dërgoi brenda vilës.Kur Ilda u largua,ia bëri të qartë Stivit se do e priste jashtë dhe sonte ata kanë folur live me njëri tjetrin dhe në syrin e mijërave shqiptarë.

Ilda: A të mungoj unë?

Stivi: Po më mungon shumë.

Ilda: Po braziljanka cfarë thotë?

Stivi: Braziljanka mirë.

Ilda: Kisha një pyetje, pasi të dërgova një sinjal, a do ta vazhdosh lojën të pëlqen dikush tjetër.

Stivi: Droni ishte shumë emocionues, s’e di a do kem lidhje me ndonjë femër tjetër por gjithsesi unë jam i hapur për vajzat e tjera do e shikoj a do kem marrëdhënie ashtu sic e kam pasur me Ildën.

Të ngjashme