Kryefjala Logo

S’kanë fund problemet për Arbenitën. Këtë herë kapet me fansat …

30 Gusht, 2023 | 10:15 am

Një video e Arbenitës në ashensor me një objekt në dorë është nxjerrë nga konteksti nga përdoruesit e rrjeteve sociale.Kjo gjë e ka irrituar shumë modelen e cila ka bërë një reagim të gjatë në Instagramin e saj.

“Ma keni shpifur. Kurrë nuk keni për tu bërë burra shqiptarë. Turp. Si të jeni serbë. Jazëk qumështi i nënës. Nuk e di kush po ju edukon kështu. Edhe unë jam nënë, motër, tezja e dikujt. Turp more të mjerë vetëm për seks mendoni. Të degjeneruar. Ndonjëherë më vjen turp që jam shqiptare dhe e pyes veten pse shumica e popujve të tjerë nuk na duan. Seriozisht nuk kam koment. Jam femra më e pavarur, shoh punët e mia, nuk i bëj keq askujt që marr kaq shumë urrejtje prej vëllezërve dhe motrave të mia shqiptare. Turp!”

IMG 6290

Për të mbyllur aludimet ajo ka treguar se sendi që kishte në dorë nuk ishte asgjë tjetër veçse një mbajtëse telefoni për të regjistruar video.

777

Të ngjashme