Kryefjala Logo

Skandali në BBVK:”Dua të bëjmë treshe bashkë”Alby akuzon Lindën!

3 Dhjetor, 2023 | 10:35 am

Alby ka plasur bombën në shtëpinë e BBVK pasi ka akuzuar Lindën se i ka kërkuar të bëjnë një treshe me Lumbardhin.Deklaratë Kjo që ka shokuar shikuesit dhe banorët e tjerë.

“Linda m’ka thënë dua t’ju ju kap ty e Azemin edhe të bëjmë treshe bashkë”-janë fjalët e Albyt që u mohuan menjëherë nga Linda duke mohuar çdo pretendim.

Si është e vërteta e kësaj historie?Kujtojmë se nuk do ishte hera e parë që Linda përfshihet në kështu muhabetesh brenda shtëpisë pasi ajo është e para që hapi “lojën” e ngacmimeve seksuale.

Të ngjashme