Kryefjala Logo

Silvi bën deklaratën e fortë për Romeon: Me atë dashurohen dhe meshkujt!

4 Mars, 2024 | 4:01 pm

Silvi është një nga banorët më të rinjë që i bashkuar shtëpisë së “Big Brother Vip”. Ndonëse kishte krijuar një përshtypje ndryshe nga jashtë, Silvi ka shprehur vlerësim për disa nga banorët të cilët i ka njohur më mirë në “BBV”.

Në një bisedë me Rozën ai ka shprehur simpatinë për Romeon, tek i cili shikon tiparet e një miku të mirë.

Biseda e plotë:
“Lisi duhet të ndiqte lojën e vetë brenda. Shiko çfarë ndodh me Romeon, me Romeon mund të dashurohesh si mashkull. Edhe si çun mund të dashurohesh me të në kuptimin e shoqërisë. E do si shok, si…pra e ke parasysh Fatjonin, ai kishte parimet e veta. Unë personalisht tek një shok dua këto parime,“-u shpreh Silvi.

Të ngjashme