Si shkoj prezantimi i Sares dhe Einxhelit me familjet e PM&Dagz?

9 muaj më parë

PM&Dagz ishin te ftuarit e rradhes ne emisionin e Roza Latit “Why Not” ku nder batuta dhe tregime u ndalen dhe tek eksperienca ne Big Brother Vip perfshire ketu edhe lidhjet qe paten secili me Saren dhe Einxhelin.

Kur Roza i pyeti per planet e dasmes,dy Dj-t treguan si shkoi prezantimi me familjet perkatese.

PM: Kam ngrënë presion me kilogram. Sidomos familja e ngushtë, mami im u takua me Sarën, po jo në kontekstin që Sarah është nusja e djalit. U takua në kontekstin që Sarah është një prej banoreve që nëna ime e ka pëlqyer shumë dhe u takua si fanse e Sarës. E ka parë me atë sy, jo me syrin kjo është nusja e djalit tim.

Dagz: E vetmja luftë që u dorëzua.(Per Einxhel)

Dagz: Po prapë ishte një luftë që edhe pse u dorëzua, fitoi. Fisi im besoj e duan dhe e presin, por nuk më bëjnë presion.

Ne rast dasme presim ftesa dhe urojme mos kemi sherr mes Big mames dhe Fifit se kush do kendoje ne dasem.(Shaka miq te Kryefjales,shaka)

Të ngjashme