Kryefjala Logo

Si e mban lidhjen në distancë?! Përgjigjet Sarah Berisha…

1 vit më parë

Sarah Berisha ka bërë një “Ask me a question” dhe dikush e ka pyetur për marrëdhënien e saj të dashurisë me PM.

“A është e vështirë të mbash një lidhje në distancë”, ishte pyetja e ndjekësit dhe Sarah u përgjigj. “Po patjetër që është e vështirë. Por nëse e do një person duhet të bësh pak sakrifica në fillim derisa të gjeni një vijë të mesme”.

4B25899D 8251 44C5 89AF 4AA7CB9F529D

Ndër të tjera një ndjekës pyeti çiftin se kur kanë në plan të martohen ose të bëjnë një fëmijë së bashku.

Dj Pm tha në përgjigjen e tij se martesa nuk është në planet e afërta të tij dhe Sarah, ndërsa shtoi se ende nuk e kanë menduar si gjë.

Të ngjashme