Si dukej para shumë vitesh në video me poza seksi Juliana Nura banorja e BB VIP Kosova

5 ditë më parë

Juliana Nura është një ndër personazhet më të dalluar në BB VIP, ndonse edhe për format e saj trupore dhe jo vetëm. Por ne nuk e dinim që Juliana ka qenë pjesë e një klipi.

Bëhet fjalë për babo Databuka ft dj Benity, ku Juliana ka qenë figurante kryesore dhe në super formë. Pra ajo duket shumë seksi dhe në një moshë të re.

Të ngjashme