Kryefjala Logo

Si do dukeshin këngëtaret shqiptare si djem? Ja u tregon Olti Curri!

1 vit më parë

Ndonse me aplikacione të ndryshme të gjithë kemi qenë kuriozë sesi do të dukeshim si gjinia e kundërt. Por duket se fiksimi i fundit i blogerit Olti Curri është filtri me mustaqe, të cilin ka filluar e vendos shpesh në videot e tij në story.

Por sot duket se i ka lindur një tjetër ide, Olti ka marrë disa foto të këngëtarece shqiptare dhe u ka vendosur mustaqe duke treguar sesi do të dukeshin si djem. Le të themi që u shkojnë, madje disa prej tyre ndryshojnë shumë.

Le tu hedhim një sy:

Miriam Cani

AB7C711B EA78 4FA8 83D7 71582D6DFE98

Manjola Nallbani

8238E7EA 67A8 4120 AE4E 7E39FAB56F7A

Arilena Ara

9483B521 3D79 4626 A654 F4AB4F326FE9

Xheisara

A8BC6AE9 B84B 4D0F 99CC BCD4C9910941

Të ngjashme