Shprehja e saj “agapi”, kthehet virale. Sara Kolami rrëfen historinë!

5 muaj më parë

Sara Kolami duket se është kthyer në sensacionin e momentit, sidomos shprehja e saj nga filmi “Dashuri dhe Turbulenca”. Ajo në film është e dashura stjuardesë e rritur në Greqi e cila pas çdo fjalie përdorte “agapi”.

E ftuar sot tek “Rudina”, Sara ka treguar se ishte ideja e regjisorit dhe Gent Zenelajt që të përdorte një shprehje, dhe ajo ka gjetur fiks “agapi”, më pas theksun ja ka vendosur vetë pasi të gjithë e dimë që Sara ka jetuar shumë vite në Greqi.

Momentalisht ndonse prova e parë në aktrim Sara ja ka dalë më së miri, madje siç edhe ajo vetë është shprehur e sheh aktrimin pjesë e të ardhmes të saj.

Të ngjashme