Shperthen ne lot Antonela:”Nuk më ka ndodhur ndonjëherë.Ishte bombë ajo puntatë”

7 muaj më parë

Antonela bisedonte me Einxhelin rreth ndodhive te fundit ne shtepi.

Nga biseda duket se te qenurit e nominuar dhe heres qe shkoi si me pak e preferuara nga publiku po ndikon negativisht ne emicionet e saj.

Me lot ne sy,Antonela pretendon se ne cdo debat ajo del e keqja.

Pjese nga biseda:

Antonela: Nuk më ka ndodhur ndonjëherë që të më zgjedhin si pa të pëlqyer dhe për mua ishte bombë e gjithë ajo puntatë.

Einxhel: Kush të gjithë?

Antonela: Të gjithë

Einxhel: Nuk ishin të gjithë, tre vota mora

Antonela: 3 vota. Diskutoj me Arjolën dal më e keqja, diskutoj me këtë dal më e keqja gjithmonë.

Einxhel: Kur bën një diskutim dhe debat, o bëje të drejtë tamam se ashtu e mendon, mos e bëj me shaka

Antonela: Të drejtë e bëj sipas meje. Nuk e bëj asnjëherë me ul tjetrin, thjesht them një fjalë që ma the, e insistoj me atë timen se nuk dua të më rrejnë sy më sy. E jo ça i thua Dagz-it, ça i kam thënë, që i the Einxhel sa thonj të bukur. Marrina. Këta që nuk më thonë. Mu më quajti kurvë me pak fjalë, sepse tha po i kalove afër të bën frajer.

Të ngjashme