Kryefjala Logo

Shpërthen mes Eglës dhe Sarës, i hedh rrobat në tokë!

23 Janar, 2024 | 6:05 pm

Egla dhe Sara janë përfshirë në një diskutim të forte mes tyre. Shkak për gjithë këtë është bërë rrëmuja në shtëpi. Egla si lidere e javës ka vendosur të mbajë rregull.

Ajo është ankuar se po punon shumë për të gjithë dhe si pasojë nuk toleron më.
Egla ka hedhur rrobat e Sarës në tokë ku sipas saj moderatorja i kishte lënë në vendin e gabuar.

Dyshja kanë degraduar në ofendime ndaj njëra tjetrës.
Sara e ka etiketuar sit ë paedukatë ndërsa Egla i ka kërkuar të mësojë dhe më pas ti drejtohet asaj.

Sara e ka perjetuar jo mirë këtë situatë të pakëndshme me Eglën. Mbetet për tu parë në vijim se si do shkojë raporti i tyre.

Të ngjashme