Kryefjala Logo

Shpërthen debati mes opinionistit Olti Curri dhe ish konkurrentes! Olti: Unë nuk shes intimitet si ty!

19 Dhjetor, 2022 | 9:58 pm

Duket se ish konkurrentes Alises i është hapur goja pas daljes nga Big Brother sepse atje nuk fliste aspak. Ndonse duket se i paska dhegur fjala opinionistit Olti Curri i cili nxorri një foto të Alisës me rrobabanjo dhe u shpreh se rri shumë qetësi brenda ama jo jashtë.

Por Alisa sonte i ka thënë Oltit se po gjykohet nga një person që si dihet asgjë për jetën private. Kaq ka mjaftuar që Olti ti tregojë se ka karrierë famë e nuk ka pse shet intimitet siç bëri Alisa me Urimin. Ndonse më tej ka treguar se Alisa ka ngatërruar vendet pasi ajo ishte konkurrente dhe Olti opinionist.

Debati ka vazhduar teksa Alisa shprehej se foto ishte postuar në Instagram jo në Only fans, ndërkohë që Olti ja ka pasuar:
Ti ose nuk prekesh ose kalon në Onlyfans, kjo është cmenduri!

Të ngjashme