Kryefjala Logo

Shpallet finalisti i katërt në BB VIP

30 Prill, 2023 | 12:33 am

Mbrëmja e sotme në BB VIP ka qenë plot surpriza për finalistët dhe jo vetëm.

Mes Nitës, Qetësorit dhe Kristit ka qenë Kristi ai që është shpallur finalist i katërt. Ndonse me shumë emocion kjo është pritur edhe nga Zhaklina.

Nita ishte një nga të larguarit e cila kishte një biletë kthimi.

Të ngjashme