Shoqja e tyre sapo konfirmoi pajtimin e Borës me Donaldin nëpërmjet këngës së Semit!

1 muaj më parë

Pak më parë Semi Jaupaj ka publikuar këngën e re “Ani”, e cila dukshëm duket e përgatitur para se të merrej vesh pajtimi i Borës me Donaldin. Madje le të themi që është shkruajtur në kohën që ata ishin të zënë.

Por Bora dhe Donaldi sapo ja hodhën poshtë këngën Semit. Shoqja e tyre Aulona ka publikuar në Insta Story këngën e Semit dhe shkruan: Të dua edhe kur e vonon këngën!

Me këtë shkrim ajo konfirmoi dy gjëra: 1. Kënga e Semit i dedikohet Borës e Donaldit. 2. Bora dhe Donaldi janë bashkë!

Epo nuk thonë kot: i joti ta bën sot!

Të ngjashme