Sherr virtual me Iva Tiçon, flet Ermal Mamaqi; Njerëz pa vlera!

3 muaj më parë

Ermal Mamaqi ka qenë i ftuar në “Zemër Luana”, ku ka folur për librin e tij “Garë me veten”, libër i cili ngjalli polemika në rrjet, madje pati edhe një konflikt me Iva Tiçon.
Në “Zemër Luana”, ai u vendos dhe përballë pyetjeve rreth sherrit online së fundmi me gazetaren Iva Tico.

Pyetja ka qenë për konfliktin e tij të fundit me gazetaren Iva Tico e cila mesa duket nuk e ka pritur dhe aq mire publikimin e librit të Ermalit dhe ky i fundit u pyet nëse a ka mundur të flasin bashkë apo të sqarohen me njëri tjetrin.

Ai u përgjigj menjëherë duke thënë: “Nuk I jap vlerë gjërave të pavlerë.”

Të ngjashme