Semi na paska gënjyer për pamjen e saj

5 muaj më parë

Këngëtarja Semi Jaupaj shijon ende ditët e famës falë eksperiencës në Big Brother Vip,përfshirjes në historinë e Donaldit dhe Borës dhe këngës që nuk ishte fare dedikim për aktorin apo këngëtarin ose piktorin,quheni si të doni.

Por nuk është kjo tema jonë,përveçse njohëm brishtësinë e Semit,shumë vajza u apasionuan pas flokëve të gjatë e të zeza që i jepnin pamjen e një Pokahonteje.

Epo nuk thonë kot,flokët janë gjysma e bukurisë dhe Semi nuk i paska as të vetat!

Një video në TikTok tregon Semin duke vendosur extension dhe tregon se të vetat i ka shumë të shkurtra.

Ja shikoheni vetë:

Të ngjashme