Semi Jaupaj flet për marrëdhënien me djalin e Bora Zemanit!

6 muaj më parë

Semi Jaupaj ka treguar shpeshherë për marrëdhënien e ngushtë që ka me Bora Zemanin.

Ndonse kuptohet që ka marrëdhënie të mirë edhe me djalin e saj Arborin. Së fundmi në një pyetësor në Tik Tok ajo ka treguar.

“Sa herë që iki tek shtëpia e Borës, flemë në një krevat me Borën dhe Arborin. Arbori fle gjithmonë në mes e flemë gjithë natën përqafuar.”

E pra duket se Semi është fiks tezja që e do shumë.

Të ngjashme