Semi flet per here te pare per Donaldin: Kam luajtur qe ai te fitonte, por tani…

3 muaj më parë

Mbremjen e sotme ne Fun Club ish banoret kane dhene arsyet pse mendojne se Donaldu eshte finalist dhe ndoshta edhe fitues. Nder ta ajo qe ka folur ka qene edhe Semi.

“Nuk jam dakort me dicka qe ka bere dhe e kam perjetuar emocionalisht. Por e kam vleresuar Donaldin si lojtar, lidhet pak ngushte si fitues me gjerat qe ka bere. Une nuk mendoja ta fitoja por kam luajtur per te qe ta fitoje, por tani s’mund te flas per fitore me!”- ka thene ajo.

Me tej Ardit Cuni ka thene se Donaldit i dha shume pike qe arriti ne finale prej futjes se  Bores.

Të ngjashme