Kryefjala Logo

Sardi Shehu zbulon kuptimin e emrit të djalit dhe kumbari është ky personazh shqiptar!

2 vite më parë

Dj u njohur shqiptar Sardi Shehu ka folur pas lindjes së djalit dhe kuptimin e emrit të tij. Në një intervistë për “Ditë e re”, Sardi ka treguar se kumbari i djalit është Alesio Alia.

Më tej Sardi ka treguar se kanë zgjedhur emrin Zays pasi donin diçka të veçantë, ndërkohë Dinzel i vendosi emrin e dytë.

Sardi dhe Jonisa u bënë prindër pak kohë më parë e duket se me Alesion janë miq të mirë sa kanë vendosur ta bëjnë kumbarin e djalit. Gjithësesi ai dukej shumë i lumtur.

Të ngjashme