Sarah flet për zënkat me PM dhe shkaku i fundit ka qenë Maluma!

7 muaj më parë

Sarah dhe Pm janë një ndër çiftet më të përfolur të momentit. Ndonse marrëdhënia e tyre shpeshherë është parë si skeptike për faktin se nuk shihne pranë njëri tjetrit. Por sarah në ënën tjetër tregon se kanë një marrëdhënie mjaft të mirë por edhe zihen shpesh.

E ftuar në Pardon my French me Jonida Aliçkollin dhe Elona Duron në TAR, Sarah ka treguar se shpeshherë zihen për veshjen e saj dhe se ajo nuk dëgjon çfarë I thotë PM.
Më tej Sarah ka treguar se kanë patur debat para koncertit të Malumës.

“Kemi luhatje, zihemi, kemi marrëdhënie si çdo çift. Kur shkuam tek koncerti Malumës më tha pse nuk veshe hoodie?, kurse unë doja crop top dhe e vesha se doja të nxirrja pak barkun. Kur unë I them çfarë të veshë as ai nuk më dëgjon. Më shumë po rrimë në Tiranë dhe madje unë ndjek një pjesë të koncerteve të atij”- ka treguar Sarah.

Të ngjashme