Sarah e ka të qartë sa fëmijë do dhe si do ta bëjë dasmën e saj…

6 muaj më parë

Sarah Berisha dhe Dj PM. Ata janë vazhdimisht aktivë në rrjete sociale, duke treguar se lidhja e bukur vazhdon, madje planet paskan “ecur”.

Në një intervistë për “Afterparty”, Sarah ka treguar si e ka menduar dasmën e saj me partnerin, madje edhe numrin e fëmijëve që ka qejf të ketë me partnerin e saj.

Një dasmë me shumë njerëz, apo private?

“Të dyja. Një dasmë të madhe t’i bëjmë qejfin fisit dhe një dasmë private vetëm ne të dy”.

Nënë me një fëmijë apo më shumë?

“Me dy goca”.

Të ngjashme