Kryefjala Logo

Sarah Berisha sapo na tregoi familjarin e vetëm të PM që ende nuk e ka takuar

25 Gusht, 2022 | 4:57 pm

Sarah dhe PM janë një ndër çiftet e krijuar brenda shtëpisë së Big Brother. Ndonse në dukje të parë marrëdhënia e tyre ishte e nderlikuar, sot çdo gjë është stabilizuar.

Në një pyetësor me ndjekësit në Instagram, Sarah është pyetur nëse i ka takuar familjarët e PM dhe si e ka marrëdhënien me ta. “I kemi raportet shumë të mira, i kam takuar të gjithë përveç motrës të vogël”.

Ndonse nuk dihet ende arsyeja dhe Sarah ka vendosur të mos japë më tepër shpjegime.

5597AE73 0CEE 4B6B 9579 8EF5F6AD5E71

Të ngjashme