Sarah Berisha dhe Pm në pritje të ëmbël? Flet blogerja!

4 muaj më parë

Sarah Berisha dhe PM kanë qenë të ftuar në “Zemër Luana”.

Ndonëse “pranku” që PM i bëri Sarës pak javë më parë më një propozim jo të vërtetë u bë shumë viral, çifti u “martua” në “Zemër Luana”.

Në altar duhet të bënin betimet e tyre, para kapitenit të skuadrës së tyre, Olsit. Një nga pyetjet që PM i bëri Sarah ishte: “A je gati që të bëhemi prindër?”

Lajmet mbi shtatzëninë e Sarah janë përhapur ngado prej kohësh, por blogerja e njohur vendosi t’i përgënjeshtrojë me përgjigjen e dhënë edhe për PM. Ajo u shpreh se nuk është ende gati të bëhet me fëmijë në këtë moment.

Të ngjashme