Kryefjala Logo

Sara Hoxha inatoset me Ronaldo Sharkën:”I jep gojës shumë ti”

18 Dhjetor, 2023 | 12:09 pm

Ronaldo Sharkës nuk i ka shpëtuar Sara Hoxha për mikrofonin e tij i cili i bëri pyetjen e të gjithë shqiptarëve.Është ndarë apo jo me Ledri Vulën?

Në tentativën e gazetarit për të marrë një përgjigje, Sara u nervozua dhe braktisi intervistën.

Do na e thuash përfundimisht, kur do dilni në një reagim publik ti dhe Ledri për situatën tuaj?

Sara: Kur të mendojmë që jemi gati! Paçim, shijojeni filmin!

-Domethënë nuk jeni ndarë

Sara: Prandaj u eliminove ti, duhet të ndalosh t’i japësh kaq shumë gojës

-Prandaj vazhdoj të jem gazetar…

Sara: E kape lajmin, je shumë i poshtë se the nuk do e bëje atë pyetjen

-Kur të jeni gati çfarë do të na thoni

Sara: Çfarë të duam ne që ju të dini

-Jeni apo jo bashkë?

Sara largohet nga intervista

Të ngjashme