Sara Berisha shfaqet me bark të rrumbullakosur. Ende asnjë lajm nga ajo ose DJ PM.

9 muaj më parë

Sara Berisha dhe Dj PM janë një ndër çiftet e krijuar brenda shtëpisë së Big Brother të cilët kanë fituar zemrat e publikut.

Ndonse hera herës janë shfaqur skeptikë për marrëdhënien e tyre, një foto e Sarës ka ngritur mjaft aludime.

Sara shfaqet e veshur me të kuqe ku duket paksa barku i rrumbullakosur, mos ndoshta po vjen një beb? Deri më tani çifti nuk ka konfirmuar asgjë, kështu që na mbetet të presim!

Të ngjashme