Tuesday, December 7, 2021

Latest Posts

Sapo hyri në shtëpi dhe Antonela ngacmon Pajtimin duke nxehur..Saren!

Antonela e “Përputhen” ishte mbrëmë një nga banoret e reja që ju bashkua kastit të Big Brother Vip.

Si një vajzë që vjen nga një program flirti,di më së miri si ta bëjë këtë gjë dhe duket se syrin ja ka vënë Pajtimit.

Ishin të gjithë banorët në oborr duke biseduar kur Antonela filloi të ngacmohej me fjalë me PM në prani të Sares.

Kjo e fundit i drejtohet Pajtimit me fjalët:” Do ta fus me gotë kokës”

Se kush do ta ‘hajë’ gotën deri në fund mbetet vetëm për tu parë.

Latest Posts

Don't Miss