Thursday, October 28, 2021

Latest Posts

Saimiri dhe Generda jane bashke? Ja foto qe ngre dyshimet

Ne momentin qe Genarda u be pjese e Love Story u ngriten dyshimet e para qe ajo dhe Saimiri ishin bashke.

Keto aludime u mbyllen teksa Saimiri ne finale zgjodhi Merin. Por shume shpejt ai u nis drejt Gjermanise duke lene Merin ne Shqiperi ku ka thene se per momentin ajo nuk mund te udhetoje per shkak te pandemise.

Por nje postim ne Insta Story diten e djeshme ka ngritur dyshimet se Generda dhe Saimiri jane bashke. Ata kane publikuar story nga nje makine shume e ngjashme mund te themi se eshte e njejta.

Kaq mjaftoi qe te rikthehet serish saga e diskutimit. Ndoshta Generda dhe Saimiri jane vertete bashke.

 

Latest Posts

Don't Miss