Tuesday, December 7, 2021

Latest Posts

Sabiani dhe Iliri acarohen për punët e shtëpisë: Jeni 9 femra këtu por…

Sabiani dhe Iliri duket se jane acaruar persa i perket pastertise ne shtepi. Nisur nga kjo ne rrjet po qarkullon nje video nga Big Brother VIP qe teksa Iliri dhe Sabiani pastrojne irritohen me vajzat.

“Jeni 9 vajza ne shtepi”- degjohet te thote Sabiani qe mesa duket kerkon llogari se perse nuk mbahet pastertia.

Por harron Sabiani qe pastertia nuk mbahet vetem nga vajzat!

Latest Posts

Don't Miss