Sa kushton Luiz Ejlli?

4 muaj më parë

Luizi është fituesi i BBV2 dhe me meritën e tij po shijon ditët më të mira pasi vinte nga një harresë e gjatë.
Çdo gjë ka kostot e veta dhe Luizi nuk bën përjashtim.

Duket se këngëtari ka rimarrë në dorë muzikën dhe koncertet që edhe pse me një repertor jo të madh,nuk e ka penguar që çmimin e tij për një koncert ta ketë njësoj ose më shumë se këngëtarë që kanë vite pa u shkëputur.
Plot 10.000 euro për Luiz Ejllin bëhet me dije dhe nëse nuk është e vërtetë mund ta përgënjeshtrojë vetëm ai…

Të ngjashme