Saturday, October 16, 2021

Latest Posts

Dua Lipa vjen ne Tirane!

Po e konfirmojme se Dua Lipa e tera dhe e bera ndodhet ne Tirane duke ndare te njejtat rruge me ne dhe te njejten vape.

E shoqeruar nga i dashuri i saj qe eshte edhe vellai i super modeleve Hadid,Anwar Hadid dhe me prinderit Dukagjin dhe Anesa Lipa.

Arsyeja e vizites se saj eshte kopeshti “Sunny Hill” qe do hapi dyert me 15 shtator 2021 i rregulluar teresisht nga artistja pas termetit fatkeq ne 2019-ten.

Dua eshte takuar edhe me kryetarin e Bashkise,Erion Veliaj ku sigurisht nuk munguan dhurata simbolike si nje targe “Dua 100 TR”,te dashurit te saj nje fanelle te ekipit te KF Tiranes me emrin e tij dhe mamase se saj nje disk me muzike popullore te Shqiperise se mesme realizuar per 100 vjetorin e qytetit.

I percolli dhe me nje trajse fiq se jane te stines.

Ok ishte shaka kjo e fundit por nuk i rezistuam dot.

Shihemi pra Dua,ne rrugeve na ke!

Latest Posts

Don't Miss