Rrjeti masakron Alketën. Çfarë bëri moderatorja këtë herë?!

4 muaj më parë

Ka përfunduar një nga netët rutinë të spektaklit “Dance with Me” ose “Dance Albania”, (quajeni si të doni) dhe i eleminuari i radhës ishte rrokeri, Valon Shehu. Por në fund të programit siç e do zakoni dy konkurrentët që ishin në sfidë ( në këtë rast Valoni dhe Orgesa), janë përqafuar në skenë jo vetëm si konkurrentë por edhe si dy ish miq të vjetër.
Por ky moment Alketës i është dukur i tepërt dhe duke qenë në fund të programit (aty ku protagonizmi është në maksimum), ka shtyrë pak Orgesën e cila padashje ka tentuar të qëndrojë në qendër të skenës, por që kurrsesi s’mund të ndodhë se Alketa për atë vend jeton dhe e ka shtyrë këngëtaren.

Syrit të publikut si shpëtojnë këto detaje dhe ja disa prej komenteve që i kanë bërë moderatores:

Të ngjashme