Kryefjala Logo

Rrethanat e çuditshme që bën bashkë përgjithmonë Albanin dhe Miriamin

19 Qershor, 2022 | 11:24 am

Alban Skënderaj dhe Miriam Cani janë një nga çiftet më të dashur për publikun shqiptar.I ftuar në “A Live Night” Albani ka treguar se dashuria e tyre ishte me shikim të parë…

Lidhja me Miriamin, nuk di nëse ishte dashuri me shikim të parë jam skeptik, por ka pasur diçka të ngjashme, energjia, simpatia ishte e menjëhershme. Herën e parë kemi ndjetur disa orë bashkë në një lokal dhe thjesht kemi folur”, tregoi Albani.

Ai vijoi duke thënë se mes tyre kishte një kimi të menjëhershme.” Vetëm pak ditë, prandaj e quaj dashuri të me shikim të parë se brenda pak ditësh rrahu zemra. Rrethanat ishin të çuditshme, ishte një lloj fati që u njohëm”, tha kantautori i njohur duke e konsideruar bashkëshorten e tij si gjysmën e tij më të mirë.

Të ngjashme