Rrefehu se flinte me gra nga 30-45 vjece per para.Aldisi i “Perputhen tregon si reagoi familja

3 muaj më parë

Fjori dhe Aldisi paten nje takim ku ky i fundit i tregoi per jeten e tij se ne te shkuaren ka punuar si zhigolo.

E nisi si nje loje jane fjalet e tij por me kalimin e kohes ju kthye ne nje defrim deri sa vendosi te heqe dore.

“Ka ndodhur për një vit, një vit e gjysme. Nisi si lojë. Merrja 80 euro në ora. Ka pasur raste kur kam marrë 1.000 euro për dy ditë. Gratë kanë qenë të moshave nga 30 deri në 45 vjeçe. Ka ndodhur para një viti”.
Prinderit e tij nuk ishin te lumtur per kete zbulim rreth djalit te tyre dhe ai u shpreh:

“Nuk reaguan mirë, e mësuan pas një viti, kur ishte nga fundi. U thashë që do heq dorë”.
Tani ai thekson se ajo eksperience i perket te shkuares dhe ndodhet ne “Perputhen” per te gjetur partneren e tij ideale.

Mos Aldisi ka dashur te shkoje tek “Perputhen +40”?

Pak shaka ne kete dite te enjte per te gjithe ndjekesit e Kryefjales!

Shihemi ne lajme te tjera..

Të ngjashme