Kryefjala Logo

Rrëfehet Victoria Beckham. Si më la David për J.Lo dhe Beyonce…

5 muaj më parë

David dhe Victoria Beckham po thyejnë barriera me dokumentarin e ri të Netflix, “Beckham”. Ky serial i çon shikuesit në një udhëtim nëpër ngritjet dhe uljet e karrierës legjendare të yllit të futbollit të duke hedhur dritë gjithashtu edhe mbi dinamikën mes tij dhe gruas së tij, Victoria Beckham.

Në një rrëfim të sinqertë, Victoria tregoi se si Davidi pothuasje humbi lindjen e djalit të tyre, Cruz, për shkak të një seti fotografik me Jennifer Lopez dhe Beyonce në vitin 2005.

Victoria vazhdoi të përshkruajë momentin kur ajo po bënte një prerje cezariane dhe dikush i dha asaj faqen e parë të një gazete. Ajo Davidit të vendosur mes Jennifer Lopez dhe Beyonce, dhe titulli ishte: “What would Posh say?”. (Çfarë do të mendojë  Posh Viktoria).

“Beckham” u ofron shikuesve një vështrim të rrallë dhe të pa-filtruar për jetën e një prej çifteve të famshëm më të dashur në botë.

Të ngjashme