Kryefjala Logo

Rrëfehet Kiara:”Kam tre muaj që mbaj diçka nga brenda”

22 Mars, 2023 | 1:29 pm

Ditë jo të lehta ato të Kiarës që ndodhet në nominim me Oltën për të dalë natën e së shtunës.Mbrëmë vajzat kanë festuar dhe kanë pirë e ndoshta për këtë arsye kanë thënë gjëra që “esëll” nuk do ta bënin.

Në një bisedë me Oltën,Kiara i thotë asaj se ka shumë gjëra të rëndësishme për të folur jashtë..”Dhe do ta kuptosh që kam që tre muaj që diçka e kam mbajt përbrenda.”-shprehet ajo.

Të ngjashme