Saturday, December 4, 2021

Latest Posts

Rrefehet Fatma: Me coi me zor tek babi i tij!

Ditën e sotme në emisionin “Goca dhe Gra” kanë qenë të ftuar partnerët e moderatoreve Fatmës dhe Olesias. Ata kanë qenë të ftuarit e parë në rubrikën “Zbërthejmë burrat” ku Pepi dhe Erioni kanë kthyer përgjigje të gjitha grave për burrat e tyre dhe jo vetëm.
Ata kanë treguar paksa edhe njohjen me partneret përkatëse. Ndërkohë që Pepi ka thënë se e dinte që Fatma ishte e duhura, ajo tha:

“Më ka marrë dhe më ka çuar me zor tek babi I tij. Ai kishte ardhur në Tiranë, ne e kishim lënë për të dalë dhe nuk më tha se do të ishte babai I tij, sepse nëse do ta dija do isha rregulluar e do e kisha marrë shumë seriozisht këtë takim”

Por nuk mbaron me kaq, kështu që ndiqni intervistën e plotë:

https://youtu.be/8IiN6MUQ31w

Latest Posts

Don't Miss