Kryefjala Logo

Roza shtang me deklaratën për çiftin e showbizz-it:”Kanë martesë me kontratë”

1 muaj më parë

Gjatë një bisede me banorët, Roza Lati ka habitur të gjithë me deklaratën e saj të papritur për nje çift të showbiz-it shqiptar që sipas saj kanë një martesë “me kontratë”, pasi secili prej tyre ka jetën e tyre.

Ajo tha:” Njoh një çift që kanë bërë një kontratë martesore, janë bashkë dhe secili ka jetën e tij. Secili ikën jashtë shtetit dhe bëjnë jetët e tyre dhe këtu mund të mendoni çfarë të doni.
Kur kthehen në shtëpi tek fëmija, kanë një sjellje të respektuar, flenë me një shtrat dhe e kanë ndarë që do të pleqërojnë bashkë. Kanë fëmijën më me edukatë, fëmijën më të qetë, fëmijën më të shtruar dhe më të mbarë. Ky është rast dhe fakt konkret, janë dy çifte që unë kur i kam parë kam bërë analizën.”

Të ngjashme