Kryefjala Logo

Roza-Romeos:”Më ke bërë unfollow në Instagram!”

19 Janar, 2024 | 8:52 am

Nuk ka ende paqe në shtëpinë e BBVA3 sepse pasi janë mbledhur në tavolinën e ngrënies disa nga banorët,ajo çka ra në sy ishte biseda e zhvilluar nga Romeo dhe Roza. Kjo e fundit rikujtohet se Romeo e ka hequr prej shokëve në Instagram, sakaq ajo siç duket i kërkon paksa ‘llogari’ atij.

Roza: Dhe u kujtova që më kishe bërë unfollow në Instagram pastaj

Rike: Po ai pse rri afër meje se e njoh prandaj

Roza: Kë njeh? Kë njeh? Mirë kush e ka instagramin tënd i thuaj të më bëjë follow back

Romeo: Vetëm kështu si e meritove bëji bllok!

Të ngjashme