Kryefjala Logo

Roza Lati në një krevat me Fatjon Kuqarin?

16 Janar, 2024 | 10:15 pm

Romeo dhe Roza kanë venë një bast me Riken, pasi Roza pretendonte se nuk do kishte banorë të rinj. Teksa Romeo ka thënë se nëse do të vijë djalë, Roza duhet të flej me të për shkak të bastit.

 

Sapo në BBVIP u fut Fatjon Kuqari, Romeo e ka njoftuar se duhet të flejë me Rozën, ku ky i fundit ka thënë se nuk ndihet komod sepse sapo ka hyrë. Refuzim që nuk i ka pëlqyer Rozës.

 

Por gjithësesi, këtë gjë e kanë lënë ta zgjidhin më vonë nëse do flenë apo jo.

Të ngjashme