Kryefjala Logo

Romeo shumë i afërt me Heidin e pyet:”A të bëra të lumtur?”

1 muaj më parë

Romeo dhe Heidi janë shfaqur shumë të afërt me njëri tjetein.Të ulur në ambientin e tualetit, shumë pranë , Romeo i kap flokët gërshet Heidit, ndërsa kjo e fundit e qeshur, e falenderon. Ata shkëmbyen edhe batuta mes tyre, ndërsa Romeo e pyet se “a e bëri të lumtur”.

Romeo: E shikon po të bëj si më e bukura.

Heidi: Bravo Romeo (e përsërisin disa herë të dy).

 

Romeo: (Përfundon gërshetin) Thjesht lidhe tani. Të pëlqen?

Heidi: Po më pëlqen.

Romeo: Unë të bëra të lumtur ty apo jo?

Heidi: Po.

Romeo: Bravo (e puth në kokë).

Romeo: Pagesën te kasa tani (qesh).

Heidi: Shumë bukur ma bëre, faleminderit Romeo.

Romeo: Kur të të marrë malli thjesht kap gërshetin dhe unë e kuptoj.

Të ngjashme