Kryefjala Logo

Romeo i zgjat duart më shumë nga ç’duhet me Dean dhe ajo nuk thotë “Jo”

20 Janar, 2024 | 11:30 am

Prekjet e para në “BBVA3″ duket se kanë nisur dhe të parët që hedhin ‘gurin’ janë Roneo dhe Dea.

Romeo duket që e prek Dean në vende intime dhe kjo e fundit nuk ka bërë asnjë reagim ose kundërshtim.

Para disa ditësh vajzat e shtëpisë e kanë pyetur Romeon për jetën e tij sentimentale dhe ai ka refuzuar të përgjigjet duke thënë:”Nuk dua të flas sepse se di mund të reagojnë.”

Duke lënë nënkuptime që është në një marrëdhënie, e madje këtë e ka thënë edhe Juli. Ndërsa Romeo nuk e ka mohuar e as pohuar.

Dea është bërë pjesë e shtëpisë këtë të martë që po lemë pas, dhe ata të dy janë parë shpesh në shoqërinë e njëri-tjetrin, duke kaluar kohën bashkë.

Të ngjashme