Kryefjala Logo

Romeo flet për hyrjen e Borës:”U bllokova”

20 Shkurt, 2024 | 8:53 am

Produksioni gjatë sfidës ndaj reagimeve “surprizoi” dje dhe një tjetër banor, Romeon.Në shtëpi u bë pjesë edhe kunata e tij, Bora Zemani. Kaq ka mjaftuar që Romeo të shpërthejë në lot pasi nuk kishte mundësinë të fliste me të dhe as ta takonte fizikisht sado që ajo qëndroi shumë pranë tij.

Pas largimit të Borës, ai e komentoi hyrjen e saj me partneren e tij, Heidin.

‘U bllokova! Doja t’i thoja shumë gjëra’- është shprehur Romeo, por nuk mundi ta kishte këtë mundësi.

Të ngjashme